De IJsselbiënale is een beeldententoonstelling langs de IJssel van Doesburg tot Zwolle. De beelden staan veelal langs de IJssel, maar ook in de steden aan de IJssel zijn beelden tentoongesteld. Dit beeld, "In god we trust" zat op het gemaal bij kasteel Nijenbeek in Voorst en is gemaakt door Space Cowboys.

Analgesia van Paolo Grassino

Analgesia van Paolo Grassino

dinsdag 18-07 rijden we naar Doesburg om daar langs twee IJsselbiënalestukken te wandelen. De eerste is een vezameling, op in gebruik zijnde seinpalen langs de IJssel, geinspireerde 'namaak' seinpalen.

De echte, gefotografeerd bij het kunstwerk in Brummen.

Het 2e kunstwerk in Doesburg kan niet van dichtbij bekeken worden, dit kunstwerk valt voor mij onder de categorie flutkunst.

Bij de pont van Dieren naar Olburgen staat een beeld van een wandelaar, te klein voor de sokkel en de omgeving, categorie wel aardig

Ook bij de pont van Brummen staat een kunstwerk, dat valt in de categorie leuk, het zijn bloemen gemaakt van zoutkrisrallen in vitrines en elk met een speciale geur,stank mag je ook zeggen.Via een roostertje in de vitrine kun je de geur opsnuiven 

Uitkijkconstructie bij Gorssel

Zicht op de westelijke IJsseloever

Koepel met flesjes water als wanden, kleurrijk, speels en fascinerend, nog net in Deventer, ook weer aan de rivier.

Maak jouw eigen website met JouwWeb